Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8.3g27kcal2.4g0.6g1.7g2.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.5g3.5kcal0.4g0.4g0.1g1.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g58g207kcal16.1g1.2g15.5g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g830kcal55.4g6.2g65.8g7.4g
Valittu annoskoko162g415kcal27.7g3.1g32.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna81g208kcal13.9g1.6g16.5g1.9g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723