Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g9g10kcal0.6g1.4g0.2g1.6g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g17g78kcal0.1g0.1g8.6g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Mustikka metsä- 34g15kcal0.2g2.2g0.2g1.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 38g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.9g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g633kcal14.4g80.2g26.6g7.2g
Valittu annoskoko162g316kcal7.2g40.1g13.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna81g158kcal3.6g20.1g6.7g1.8g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.8g8.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520