-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g56g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Keittojuurekset, Rainbow21g5.3kcal0.2g1g0.1g0g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g250kcal24g9.6g12.6g1g
Valittu annoskoko162g125kcal12g4.8g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna81g63kcal6g2.4g3.2g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.4g3g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479