Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow24g130kcal0.2g0.2g14.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Piimä, rasvaton (Valio)19g6kcal0.6g0.8g0g0g
Mustikka metsä- 28g12kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g919kcal13.8g139g31.4g5.2g
Valittu annoskoko162g460kcal6.9g69.5g15.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna81g230kcal3.5g34.8g7.9g1.3g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105