Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 22g27kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 31g125kcal0g30.7g0g0g
Voi 18g131kcal0.2g0.1g14.7g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g4.9kcal0g1.1g0g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g23g90kcal0g22.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini18g60kcal1.3g2.3g4.9g0g
Mantelirouhe, 1 rkl5.4g31kcal1.1g0.3g2.7g0.6g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g1034kcal10.6g120g56.2g3.2g
Valittu annoskoko162g517kcal5.3g60g28.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna81g258kcal2.7g30g14.1g0.8g
Arvot/100g100g318kcal3.3g37g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944