Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g48g243kcal4.2g13.9g19g2.8g
Voi, 1 tl, 5 g34g245kcal0.3g0.3g26.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton4.2g13kcal1g0.4g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 34g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.3g14.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g1394kcal21g34.8g129.6g5.6g
Valittu annoskoko162g697kcal10.5g17.4g64.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna81g349kcal5.3g8.7g32.4g1.4g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347