Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g50g110kcal5.5g4.5g8g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 8.7g4.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Suolapähkinä 0.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g318kcal13.6g21g20.2g2.2g
Valittu annoskoko162g159kcal6.8g10.5g10.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna81g79kcal3.4g5.3g5.1g0.6g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125