Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g120kcal10g0g9g0g
Pekoni rasvainen 4.7g18kcal0.6g0g1.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g2.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g47g16kcal0.5g3g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g17g4.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys4.2g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g374kcal24g19.4g22g1.6g
Valittu annoskoko162g187kcal12g9.7g11g0.8g
Annoskoko puolitettuna81g94kcal6g4.9g5.5g0.4g
Arvot/100g100g116kcal7.4g6g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294385