Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 113g33kcal1.1g5.2g0.3g2g
Vehnälese 1.7g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g186kcal6g12.2g11g5.2g
Valittu annoskoko162g93kcal3g6.1g5.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna81g46kcal1.5g3.1g2.8g1.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060