Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 44g166kcal6.4g25.3g3.2g4.4g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g28g89kcal0.5g0g9.7g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g5.5g19kcal0.8g3.1g0.4g0.6g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1g0g0g
Sokeri 47g191kcal0g47.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g1028kcal23.2g153.2g32.8g10g
Valittu annoskoko162g514kcal11.6g76.6g16.4g5g
Annoskoko puolitettuna81g257kcal5.8g38.3g8.2g2.5g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.3g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241