Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 9g50kcal0g0g5.6g0g
Kaurajuoma, GoGreen94g38kcal0.9g5.6g0.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g505kcal13.2g70g17.8g3.4g
Valittu annoskoko162g253kcal6.6g35g8.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna81g126kcal3.3g17.5g4.5g0.9g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526