Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g7.3g23kcal1.7g3.9g0.1g0g
Mung-papu, gogreen7.3g25kcal1.8g4.6g0.1g1.2g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g7.3g23kcal1.7g3.8g0.1g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g21g26kcal0.6g5.4g0.2g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g21g11kcal1.2g1.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokosokeri1g4.2kcal0g1g0g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g4.7g1.2kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g316kcal15.4g46g7.8g4.4g
Valittu annoskoko162g158kcal7.7g23g3.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna81g79kcal3.9g11.5g2g1.1g
Arvot/100g100g97kcal4.8g14.2g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060