Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g110g26kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Porkkana 3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen22g30kcal4.2g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)8.8g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g144kcal11.6g13.8g3.6g5.6g
Valittu annoskoko162g72kcal5.8g6.9g1.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna81g36kcal2.9g3.5g0.9g1.4g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.2g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741