Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Munakoiso, tuore14g2.5kcal0.1g0.4g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen28g67kcal3.1g0.8g5.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g201kcal8g14.8g11.4g2g
Valittu annoskoko163g100kcal4g7.4g5.7g1g
Annoskoko puolitettuna81g50kcal2g3.7g2.9g0.5g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344