Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g94g563kcal19.7g6.2g50.6g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Emmental, punaleima 17%63g181kcal21.3g0g10.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g1519kcal82.4g13.8g125g0g
Valittu annoskoko163g760kcal41.2g6.9g62.5g0g
Annoskoko puolitettuna81g380kcal20.6g3.5g31.3g0g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.2g38.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884