Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.4g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.8kcal1.3g0.8g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g16g28kcal0g1.5g0g0g
Mustikka47g16kcal0.2g3g0.2g1.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)7.8g29kcal1.1g4.3g0.6g0.9g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g719kcal16g101.2g21.6g7.2g
Valittu annoskoko163g360kcal8g50.6g10.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna81g180kcal4g25.3g5.4g1.8g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.1g6.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956