Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer36g185kcal1.4g20.1g10.8g1.9g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)13g97kcal0.1g0.5g10.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 18g22kcal0.6g0.8g1.8g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 9g36kcal0g9g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl18g65kcal0.4g0.5g6.8g0g
Sokeri3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Marianne crush 150g13g58kcal0.2g11.6g1.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.5g17kcal0.8g0.5g1g1.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g24g82kcal0.5g18.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g1226kcal13g136g69.4g10.4g
Valittu annoskoko163g613kcal6.5g68g34.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna81g307kcal3.3g34g17.4g2.6g
Arvot/100g100g377kcal4g41.8g21.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497