Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g125g1100kcal0g0g125g0g
Viinietikka 3.1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g2299kcal8.6g0.2g257g0g
Valittu annoskoko163g1150kcal4.3g0.1g128.5g0g
Annoskoko puolitettuna81g575kcal2.2g0.1g64.3g0g
Arvot/100g100g707kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495