Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 58g187kcal15.6g0g14g0g
Maissi jyvät 67g96kcal1.9g17.1g1.6g2.5g
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g644kcal40g35.4g37.2g5.4g
Valittu annoskoko163g322kcal20g17.7g18.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna81g161kcal10g8.9g9.3g1.4g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729