Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 47g104kcal8.2g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.8g0.7g0.1g1g
Pekoni, paistettu 13g68kcal2.2g0g6.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g39g43kcal0.9g1.2g3.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g20g53kcal5.5g0g3.5g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g569kcal37.6g4.8g44.4g2.6g
Valittu annoskoko163g285kcal18.8g2.4g22.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna81g142kcal9.4g1.2g11.1g0.7g
Arvot/100g100g175kcal11.6g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390