Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g83g142kcal15.8g0g8.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g26g37kcal0.8g0.5g3.4g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g7.5g19kcal1.3g0.1g1.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g454kcal40.2g5.8g29.2g1.2g
Valittu annoskoko162g227kcal20.1g2.9g14.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna81g114kcal10.1g1.5g7.3g0.3g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339