Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g13g45kcal1.6g8.7g0.4g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Kaurahiutale 8.4g31kcal1.2g4.8g0.6g0.8g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g21g12kcal1.9g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tonnikala vedessä, rainbow39g39kcal7.7g0.2g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g544kcal36.2g62.4g15.6g6.2g
Valittu annoskoko163g272kcal18.1g31.2g7.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna81g136kcal9.1g15.6g3.9g1.6g
Arvot/100g100g167kcal11.1g19.2g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499