Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g116g168kcal25.6g0g7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g21g25kcal0.5g1g2.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g21g23kcal0.5g0.8g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g482kcal53.4g4.4g27.4g0.6g
Valittu annoskoko163g241kcal26.7g2.2g13.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna81g120kcal13.4g1.1g6.9g0.2g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691