Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g94g106kcal25.3g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Korppujauho 16g57kcal1.6g11.7g0.2g0.8g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g448kcal63.6g25.6g9.8g1.6g
Valittu annoskoko163g224kcal31.8g12.8g4.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna81g112kcal15.9g6.4g2.5g0.4g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345759