Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 125g105kcal22.8g0g1.4g0g
Pekoni rasvainen 18g66kcal2.1g0g6.5g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.2g0.1kcal0g0g0g1.1g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g384kcal53.4g0.4g18.6g2.4g
Valittu annoskoko163g192kcal26.7g0.2g9.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna81g96kcal13.4g0.1g4.7g0.6g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900