Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)12g35kcal1.5g0g3.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g16g12kcal0.7g2.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore1.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g9g24kcal2.8g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g307kcal26g10g17.8g1.2g
Valittu annoskoko163g154kcal13g5g8.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna81g77kcal6.5g2.5g4.5g0.3g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278