Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Pennepasta, Gallo42g141kcal5.3g28.4g0.6g2.5g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 39g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton13g8.8kcal1.2g0.5g0.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g28g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g394kcal15.6g58.6g10.4g6g
Valittu annoskoko163g197kcal7.8g29.3g5.2g3g
Annoskoko puolitettuna81g99kcal3.9g14.7g2.6g1.5g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605