Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu68g110kcal18.8g0g3.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ranskankerma Valio28g79kcal0.7g1g7.9g0g
Sinappi 2.2g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g7g27kcal2.3g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g466kcal44.8g6.6g28.6g1.2g
Valittu annoskoko162g233kcal22.4g3.3g14.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna81g116kcal11.2g1.7g7.2g0.3g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412