Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy53g280kcal4.2g16.9g22.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g79kcal0.1g0.1g8.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g22g132kcal4.6g1.5g11.9g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g1202kcal37g37.4g101.6g0g
Valittu annoskoko163g601kcal18.5g18.7g50.8g0g
Annoskoko puolitettuna81g300kcal9.3g9.4g25.4g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478