Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse18g130kcal0g0g14.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.7g32g0.5g1.6g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.9g0g0g
Mustikka metsä- 32g14kcal0.2g2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g903kcal14.6g128.6g34.2g5.2g
Valittu annoskoko163g452kcal7.3g64.3g17.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna81g226kcal3.7g32.2g8.6g1.3g
Arvot/100g100g277kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644