Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 3.8g11kcal0g2.8g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g31g19kcal0.3g1.4g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Parsa 125g19kcal1.6g1.5g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g116kcal4.4g12.2g4.4g3.8g
Valittu annoskoko163g58kcal2.2g6.1g2.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna82g29kcal1.1g3.1g1.1g1g
Arvot/100g100g36kcal1.4g3.7g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894