Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g79kcal0.1g0g8.8g0g
Sokeri12g50kcal0g12.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.6g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton8.7g28kcal2g0.9g1.8g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g36g189kcal1.6g19.2g11.6g4g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g29g163kcal1.9g16.5g9.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton29g46kcal2.3g1.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g1253kcal21.8g125g73.8g9.2g
Valittu annoskoko163g627kcal10.9g62.5g36.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna81g313kcal5.5g31.3g18.5g2.3g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.4g22.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302