Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g19g44kcal3.5g2.3g2.1g2.6g
Lihaliemi laimennettu 9g1.8kcal0g0.3g0.1g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour24g71kcal0.8g1g7g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit24g31kcal0.7g0.5g3.1g0g
Kinkkusuikale, Portti28g35kcal4.8g0.1g2g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki14g6.3kcal0.1g1.4g0g0g
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Liivate 1.1g3.9kcal1g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g105kcal0.6g0.9g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g601kcal23.2g14.2g50.6g6.2g
Valittu annoskoko163g301kcal11.6g7.1g25.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna81g150kcal5.8g3.6g12.7g1.6g
Arvot/100g100g185kcal7.1g4.4g15.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370