Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis105g117kcal23.1g0g3.1g0g
Porkkanaraaste 200g22g5.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)4.4g16kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis16g18kcal3.6g0g0.5g0g
Porkkanaraaste 200g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g352kcal55.4g11.6g10g1.8g
Valittu annoskoko163g176kcal27.7g5.8g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna82g88kcal13.9g2.9g2.5g0.5g
Arvot/100g100g108kcal17g3.6g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852