Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g33g16kcal0.5g0.7g1.3g0.7g
Hunaja 1.3g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 22g29kcal1.8g3.8g0.4g1.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 11g35kcal2.7g5g0.2g1g
Herne 8.7g6kcal0.4g0.8g0g0.3g
Kukkakaali 22g5.3kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g252kcal12.2g28.2g8.2g8.6g
Valittu annoskoko163g126kcal6.1g14.1g4.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna81g63kcal3.1g7.1g2.1g2.2g
Arvot/100g100g77kcal3.7g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982