Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g110g66kcal11g4.7g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g26g82kcal4.5g14.3g0.8g3.4g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g364kcal36.6g39.8g6.6g6.8g
Valittu annoskoko163g182kcal18.3g19.9g3.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna81g91kcal9.2g10g1.7g1.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292