BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu280g185kcal5.6g39.2g0g7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 360g125kcal16.5g6.9g1.1g8.9g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.9kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g167g467kcal31.7g0g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g1559kcal107.6g92.6g75.6g31.8g
Valittu annoskoko1620g779kcal53.8g46.3g37.8g15.9g
Annoskoko puolitettuna810g390kcal26.9g23.2g18.9g8g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583