Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g500g1099kcal55g45g79.9g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g625g219kcal10g43.1g0.6g8.7g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 87g43kcal1g8.3g0.2g1.4g
Suolapähkinä 2.5g15kcal0.6g0.2g1.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g3173kcal135.8g210.6g201.4g23.4g
Valittu annoskoko1620g1587kcal67.9g105.3g100.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna810g793kcal34g52.7g50.4g5.9g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125