Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1500g579kcal2.4g122.4g1.3g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2605kcal7.4g330.2g123.6g45g
Valittu annoskoko1620g1303kcal3.7g165.1g61.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna810g651kcal1.9g82.6g30.9g11.3g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339