Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g135g38kcal0.8g8g0.3g3.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka45g4.9kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g517g502kcal36.2g67.2g2.6g30g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)562g169kcal5.6g33.7g1.1g5.6g
Makaroni, pasta 169g552kcal17.2g112g1.9g5.6g
Pinaatti 56g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g3173kcal126.2g455.4g76g95g
Valittu annoskoko1620g1586kcal63.1g227.7g38g47.5g
Annoskoko puolitettuna810g793kcal31.6g113.9g19g23.8g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284