Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 398g568kcal49.8g1.2g40.8g0g
Perunajauhot,rainbow362g1173kcal0.4g293.2g0.4g5.1g
Sokeri 308g1249kcal0g307.4g0g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Mansikka 213g99kcal1.1g17.9g0.4g4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g106g415kcal0g104.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 213g88kcal2.1g8.7g1.7g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g7214kcal107.8g1472.2g86.6g34g
Valittu annoskoko1620g3607kcal53.9g736.1g43.3g17g
Annoskoko puolitettuna810g1804kcal27g368.1g21.7g8.5g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386