Omenapiirakka

Kkp= kahvikuppi jonka vetoisuus on1,5dl

1 kkp sokeria
2 kkp jauhoja
1 kkp voisulaa
1 kpl kananmuna
1 tl leivinjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1/2 kkp maitoa
Sokerit ja jauhot sekoitetaan keskenään joukkoon lisätään voisula.

Erotetaan yksi kahvikupillinen muruja erikseen ja jäljelle jääneeseen osaan lisätään muna, leivinjauhe, vaniljasokeri sekä maito.

taikina kaadetaan matalaan vuokaan päälle omenat.

Omenoiden päälle kanelisokeria sekä ripotellaan loput murut.

Omenien sijasta voi käytää myös raparperia tai marjaa.

Uuniin 200 astetta ja 25 -30min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 254g1031kcal0g253.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Voi 284g2060kcal3.4g1.1g230.9g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 400g154kcal0.6g32.6g0.4g6g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g9845kcal120.6g1204g495.2g39.2g
Valittu annoskoko1620g4922kcal60.3g602g247.6g19.6g
Annoskoko puolitettuna810g2461kcal30.2g301g123.8g9.8g
Arvot/100g100g304kcal3.7g37.2g15.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137478