Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 493g703kcal61.6g1.5g50.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 134g80kcal13.2g4g0.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl597g2198kcal173.2g0g167.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g239g1433kcal50.2g15.8g129g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g16.9g0g0.2g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g45g14kcal0g0g0g35.8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)67g171kcal11.2g22.9g4.1g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g9356kcal623.4g122.2g702.6g112.4g
Valittu annoskoko1620g4678kcal311.7g61.1g351.3g56.2g
Annoskoko puolitettuna810g2339kcal155.9g30.6g175.7g28.1g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488