Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali897g189kcal10.8g30.5g1.8g18.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g448g126kcal2.7g26.7g0.9g11.2g
Sipuli (kuorittu)224g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)11g2.2kcal0g0.7g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 9g36kcal0g9g0g0g
Oliiviöljy 30g268kcal0g0g30.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g1363kcal32.8g155.4g66.8g67.6g
Valittu annoskoko1620g682kcal16.4g77.7g33.4g33.8g
Annoskoko puolitettuna810g341kcal8.2g38.9g16.7g16.9g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118