Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi431g1938kcal28g258.3g90.4g13.3g
Voi, 1 tl, 5 g90g655kcal0.9g0.9g71.8g0g
Mascarpone (250g)449g2341kcal20.2g20.2g242.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl359g1220kcal7.2g10.8g125.6g0g
Baileys, Irish Cream, Original179g628kcal5.7g35.9g28.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g32g105kcal2.4g17.4g2.3g0.8g
Liivate 81g282kcal69.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g14336kcal267g687g1121.2g28.2g
Valittu annoskoko1620g7168kcal133.5g343.5g560.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna810g3584kcal66.8g171.8g280.3g7.1g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242