Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g450g563kcal94.5g0g20.3g0g
Pekoni (Dulano)105g269kcal18.9g3.4g19.9g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Selleri, annos 50g113g16kcal1.1g3.4g0g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2504kcal237g111.2g113.8g38g
Valittu annoskoko1620g1252kcal118.5g55.6g56.9g19g
Annoskoko puolitettuna810g626kcal59.3g27.8g28.5g9.5g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067