Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 113g81kcal2g16.2g0.2g1.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g270g351kcal54g0g16.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g281g703kcal53.4g0.1g61.9g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä225g153kcal7g27g1.6g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 731g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2575kcal232.8g86.6g159.8g16g
Valittu annoskoko1620g1288kcal116.4g43.3g79.9g8g
Annoskoko puolitettuna810g644kcal58.2g21.7g40g4g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049