Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g516g480kcal5.2g113.5g5.2g5.2g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g56g17kcal0.4g6.2g0.1g1.7g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g449g1301kcal28.7g48.5g112.2g0.9g
Liivatelehti, gelatiini16g55kcal13.4g0g0g0g
Valkuainen (100g)56g24kcal5.5g0.8g0.1g0g
Sokeri191g774kcal0g190.5g0g0g
Keksi, kaurakeksi 281g1269kcal17.5g168.7g55.9g9.5g
Voi 56g407kcal0.7g0.2g45.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g8654kcal142.8g1056.8g438.2g34.6g
Valittu annoskoko1620g4327kcal71.4g528.4g219.1g17.3g
Annoskoko puolitettuna810g2164kcal35.7g264.2g109.6g8.7g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891