Katkarapurisotto

Keitä riisit ohjeen mukaan.

Ennenkuin kaikki vesi on imeytynyt, mausta persiljalla, sitruunapippurilla sekä muilla haluamillasi mausteilla.

Pilko pannuun kaali ( kerä tai kiinankaali ), sipulit sekä paprikat.

Tarvittaessa laita 2-3 g oliiviöljyä tai kookosöljyä.

Purista puolikkaan limen mehu pannulle, lisää n. 1 tl inkivääritahnaa ja 1-2 tl sitruunaruohotahnaa.

Anna hautua hiljalleen kannen alla sen aikaa kunnes riisit ovat kypsiä.

Kun riisit ovat kypsät, kaada kasvisten sekaan pannulle, nosta lämpötila ja lisää ihan lopuksi huuhdellut katkaravut.

Älä paista katkoja liian kauan, jotteivät mee kumisiksi.

Päälle vielä puristettu puolikkaan limen mehu.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maio

Maio sanoi...

Annoskoko ei tietenkään grammoina taas täsmää johtuen mm. tuosta limestä, jota en käyttänyt kuin mehut. :)

perjantai 31.01.2014 klo 11:57

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)225g788kcal15.8g164.3g6.8g9g
Katkarapu 563g385kcal81.2g0g6.2g0g
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Paprika punainen, annos 40g180g47kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Keräkaali, 100g225g54kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Lime, kuorittu, annos 50g225g81kcal1.4g5g2.5g6.3g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g23g25kcal0.2g2.5g1.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2867kcal209.2g394g37.4g54.8g
Valittu annoskoko1620g1433kcal104.6g197g18.7g27.4g
Annoskoko puolitettuna810g717kcal52.3g98.5g9.4g13.7g
Arvot/100g100g89kcal6.5g12.2g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402334