Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 125g889kcal0.9g0.5g100.2g0g
Sokeri128g518kcal0g127.6g0g0g
Kaurahiutale 160g600kcal23.2g91.3g11.7g16g
Kaurajauho 55g206kcal8g31.4g4g5.5g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 100g39kcal1g6g1g0.6g
Vanilla vaniljakastike gogreen401g841kcal2g84.1g56.1g2g
Banaani, kuorittu 351g305kcal3.7g64.1g1.4g6.3g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 301g223kcal2.3g46.6g1.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g7242kcal82.2g903.2g351.2g67.4g
Valittu annoskoko1620g3621kcal41.1g451.6g175.6g33.7g
Annoskoko puolitettuna810g1811kcal20.6g225.8g87.8g16.9g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343